Νέα

September 29, 2021

Κριτική παιχνιδιού: Evoplay's Baccarat 777

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Η Evoplay Entertainment κυκλοφόρησε το Baccarat 777 το 2018. Το παιχνίδι διατηρεί όλες τις πτυχές του τυπικού Baccarat και προσθέτει ένα ειδικό στοίχημα Lucky Sevens. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες μπορούν εύκολα να κερδίσουν περισσότερα με αυτή τη νέα έκδοση του Baccarat. ο κανόνες είναι απλές και η διεπαφή επιτρέπει στους παίκτες να παρακολουθούν κάθε στάδιο του παιχνιδιού με ευκολία. Αφιερώσαμε χρόνο για να δοκιμάσουμε το παιχνίδι Baccarat 777 και καταλήξαμε σε μια ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών. 

Κριτική παιχνιδιού: Evoplay's Baccarat 777

Κανόνες

Το παιχνίδι ακολουθεί βασικούς κανόνες του Μπακαρά. Οι παίκτες στοχεύουν να έχουν το νικητήριο χέρι, το οποίο είναι το πιο κοντά ή ίσο με 9. Ο ντίλερ χρησιμοποιεί οκτώ τράπουλες, με τα τζόκερ να αποκλείονται πριν ανακατέψουν. Στη συνέχεια, οι παίκτες στοιχηματίζουν σε μία από τις τρεις επιλογές:

 • Στοίχημα παίκτη
 • Στοίχημα τραπεζίτης
 • Ισοπαλία στοίχημα

Το μοίρασμα ξεκινά με δύο ανοιχτά φύλλα για τον παίκτη και δύο ακόμη ανοιχτά για τον τραπεζίτη. Εάν κανένα από τα χέρια δεν έχει συνολικά οκτώ ή εννέα πόντους, δίνεται στον παίκτη ένα τρίτο φύλλο ακολουθώντας τους κανόνες των τριών φύλλων.

Ανάλογα με την αξία του φύλλου που θα τραβήξει ο παίκτης, ο ντίλερ μπορεί να λάβει και ένα τρίτο φύλλο. Στο τέλος, το χέρι με 9 πόντους ή πιο κοντά κερδίζει τον γύρο.

Κάθε κάρτα έχει διαφορετική αξία στο Μπακαρά, όπως περιγράφεται παρακάτω:

 • Άσσος – 1 βαθμός
 • 10, Jack, Queen και King – 0 βαθμοί
 • 2 έως 9 – η τιμή που αναγράφεται στο πρόσωπο

Μπακαρά 777 Παράπλευρα στοιχήματα

Το Baccarat 777 είναι καλύτερο από το τυπικό παιχνίδι μπακαρά λόγω των επιπλέον επιλογών στοιχήματος. Από αυτή την άποψη, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να διαδώσουν τον κίνδυνο και να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Ακολουθούν όλες οι πρόσθετες επιλογές στοιχήματος:

Ειδικά ζεύγη

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα αποτελέσματα ζευγαριού:

 • Ζευγάρι παικτών - Αυτό το στοίχημα κερδίζει όταν μοιράζονται στον παίκτη δύο φύλλα ίδιας αξίας σε οποιοδήποτε χρώμα και πληρώνει σε αναλογία 10:1

 • Perfect Pair - Κερδίζει αν μοιράζονται στον παίκτη δύο ίδια φύλλα. Αυτή είναι η ίδια αξία και το ίδιο χρώμα. Η πληρωμή είναι σε αναλογία 25:1

 • Ζευγάρι τραπεζίτη - Αυτό το στοίχημα κερδίζει όταν μοιράζονται στον τραπεζίτη δύο φύλλα ίδιας αξίας σε οποιοδήποτε χρώμα και πληρώνει σε αναλογία 10:1

 • Είτε Ζεύγος - Το στοίχημα κερδίζει εάν είτε στον παίκτη είτε στον τραπεζίτη μοιράζεται οποιοδήποτε ζευγάρι στην αρχή του παιχνιδιού. Έχει αναλογία πληρωμών 5:1

Φυσικό 9

Υπάρχουν δύο τύποι παράπλευρων στοιχημάτων του φυσικού 9. Κάθε ένα πληρώνει την αναλογία 9:1:

 • Player's Natural 9 - Κέρδισε όταν η αξία των δύο φύλλων που μοιράστηκαν στον παίκτη στην αρχή είναι ίση με 9
 • Banker's Natural 9 - Κέρδισε όταν η αξία των δύο φύλλων που μοιράστηκαν στον τραπεζίτη στην αρχή ήταν ίση με 9

Τυχερός 7

Αυτό είναι το πιο κερδοφόρο στοίχημα που πληρώνεται σε αναλογία 77:1. Κερδίζετε αν τα δύο φύλλα που μοιράζονται στον τραπεζίτη ή στον παίκτη είναι επτά οποιουδήποτε χρώματος.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Το Baccarat 777 έχει μια λεπτομερή διεπαφή χρήστη που κάνει το παιχνίδι πολύ εύκολο. Οι μάρκες πόκερ 10, 25, 50 και 100 κάτω δεξιά σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το μέγεθος του στοιχήματός σας. Ένα κουμπί συμφωνίας που βρίσκεται στο κέντρο σας βοηθά να ξεκινήσετε τον γύρο. Το παιχνίδι παρακολουθεί κάθε στοίχημα, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το ιστορικό στοιχημάτων σας. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας επίδειξης και πραγματικών χρημάτων.

Ετυμηγορία

Η Evoplay Entertainment έκανε εξαιρετική δουλειά στο Baccarat 777 παίρνοντας ένα αγαπημένο καζίνο και προσθέτοντας μια ανατροπή με περισσότερες επιλογές στοιχήματος. Το πλεονέκτημα της κατοικίας παραμένει χαμηλό στο 1,1%. Οι απλοί κανόνες σημαίνουν ότι κάθε παίκτης μπορεί να μάθει το παιχνίδι και να είναι στο ίδιο επίπεδο με τους έμπειρους παίκτες σε χρόνο μηδέν.

undefined is not available in your country. Please try:
The Game Changer: Οι νέοι νόμοι περί τυχερών παιχνιδιών της Βουλγαρίας
2024-05-22

The Game Changer: Οι νέοι νόμοι περί τυχερών παιχνιδιών της Βουλγαρίας

Νέα